5 Eylül 2010 Pazar

Feysbuktan İnsan Manzaraları

Feysbuk hayatımızı girdiğinden beri çok değişiklikler yaşadık xD bi kere herkesten haberdarız hacı :D onlarca yazı için malzeme çıkabilir burdan..şimdi feysbuk insanlarından bir kaçını inceleyeceğiz xD

Model -1- sevgilim var mutluluktan ölüyorum --- Bu insanın profilinde bir tane bile yalnız fotoğrafı yoktur. Hep sevdiceğiyle yanak yanağa, iç içe sağ üst köşeden çekilmiş eblek suratlı fotoğrafları mevcuttur. -kıskanmıyorum evet- her paylaştığı şarkı her paylaştığı söz sevgilisine itafendir. paylaştığı "gülü soluncaya seni ölünceye dek seveceğim" sözleri eşliğinde sevgilisine olan aşkını haykırmasından fenalık gelmiştir.

Model -2- sürekli profil açıp kapatan kişilik --- Bu insan iki gün feysbuktaysa üç gün hesabını dondurur. arada gider gider gelir.. ne yapmaya çalıştığını anlamak güçtür. ancak bir de şunun böyle bir modeli vardır: bu insan birisiyle çıkmaya başladığı anda profil kapanır sevgiliden ayrılında hopp gelsin feysbuk piliçleri...kaçınız bunlardan xD

Model -3- Fotoğraf manyağı kişilik --- Bu insan ise otu boku koyar feysbukuna.. gittiği yerleri, yediği yemekleri, gördüğü yerleri.. bu insanlara bi şekilde hastayım..sırf feysbuka koyabilmek adına fotoğraf çekilirler.. "kızlarla müthiş istiklal turu" "bebekte üç beş tur"  "güzelim haftasonu gezimiz" "ortaya karışık" "ben"  gibi isimler verir fotoğraf albümlerine.. bir sürü sevgi pıtırcıkları görürsünüz fotoğraflarda.  bu fotoğraflar altındaki yorumlarda harikadır.
a:ah cicim ne kadar eğlendik
b:kıskananlar çatlasın bebişimm
evet çatlıyoruz topluca..

Model -4- Paylaştıkları ile kuull olan kişiler --- bu kişiler çok kuuldur bi kere.. öyle herşeyi paylaşmaz. paylaştımı böyle sosyal sorumluluk mesajları veren şeyler paylaşır. Sanat doludur.

Böyle insanları sevin, onlara şefkat gösterin, ama uzak durmayı da ihmal etmeyin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder