6 Ocak 2011 Perşembe

Pencerenden Görmek İsteyebileceklerin

Özellikle kafa patlattığım konulardan biridir ev dekorasyonu. hayalimdir hep bi evim olsun da şöyle herşeyiyle kendi zevkime göre döşiimm. Tabi aileyle yaşamak ve henüz işsiz olmak nedenleriyle sadece dergilerdeki ve internetteki tasarımlara salya akıtmakla geçiyor zamanım. Herneyse. olacak evimin iç dekorasyonundan çok pencereden baktığımda görebileceğim manzara beni daha çok heyecanlandırıyor. Yani heyecanlanmakta değil belki.
  Mesela şöyle bir yer düşün..
Bu küçük evin ön penceresinden göreceğiniz manzarayı hayal et. Hele o güzel sesii...










Nasıl güzel değil mi aklından geçenler..
Ya da pencerenin şöyle olduğunu..

İçerisi tozlu.. turuncu-sarı.. sonbahar mevsim.. Bak dışarıdaki ağacın yaprakları da kalmamış zaten. hava serinlemeye başlamış. yattığın yataktan görüyorsun dışarısını.. belki on gündür bi eşyayı ordan alıp diğer tarafa koymadın.. Kesin sevgilinden ayrılmışsın. bir bunalım zamanı çünkü..




ya da küçük dairenin balkonuna çıktığında böylesine çarpık bi yeri görüyorsun..paslı bi tat. Karısına şiddet uygulayan sarhoşun teki her gece içip içip olay çıkarıyor karşıdaki dairelerin birinde. Her gece binbir küfür ediyorsun o küçük adama.

Yemek kokuları geliyor bazen.. yanmış soğan oluyor bu genelde.










Ya da bak akşam olmaya başlamış. hava da oldukça kapalı. Yağmur mu yağacak ne? Dur ben en iyisi kahvemi ve kalın hırkamı alıp geliimm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder